måndag 27 oktober 2008

Romerna drabbade av strukturell rasism




I Sverige har vi tack och lov inga zigenare så här slipper vi läsa rasistiska utsagor som i norska VG.

Ett zigenskt tvillingpar boende i Norge har multiplicerat sig och blivit till 12. Det sägs att zigenare är svagt begåvade men här finner vi bevis på att deras uppfinningsrikedom är enorm. Det finns många sätt att försörja sig på, hästskojeri och bilskojeri är bara två av dem. Tvillingarnas biologiska moder lånade ut tvillingarna till sin egen moder, sin syster, två väninnor och en uppdiktad kvinna, på så sätt kunde barnen allt som allt generera olika ersättningar för motsvarande 12 barn. Sammanlagt har de fem kvinnorna lurat till sig tjugo miljoner norska kronor.

En av kvinnorna har dessutom enligt VG lurat till sig drygt en halv miljon norska kronor då hon påstått att hennes 30-årige zigenske son är autistisk. Han har beviljats förtidspension på dessa grunder. Inför läkare har han krupit helt hjälplös på golvet, sagt sig vara urin- och avföringsinkontinent. Sonen uträttade sina naturbehov i en blöja. Trots detta är han far till två tvillingpar. Myndigheterna började fatta misstankar. Modern hävdar att sonen blivit förförd av en kvinna som lockats av sonens påstått stora könsorgan.

Tur detta aldrig kan ske i Sverige!

1 kommentar:

Foofie sa...

Jag har tittat på din sida och du verkar något för mycket rasistisk och respektlös mot olika etniciteter.

Du måste ändå tänka på att dem här kriminella "utlänningarna" ofta haft en mycket svår barndom utan vad vi kan kalla "svenska värderingar".

Jag är inte främlingsfientlig. Men jag måste faktiskt hålla med om några saker du säger.

Jag anser att utlänningar skaffar på tok för många barn. För att etniska svenskar ska fortsätta vara en majoritet i Sverige måste vi reglera detta.

Ett bra förslag som jag själv kommit på är att bara ge barnbidrag till en viss gräns (2-3 barn).

Om utlänningarna skaffar fler så kommer dem ändå inte ha råd.Då blir det straffavgift istället som kan gå till, exempelvis: Sveriges ökande äldre befolkning. Vad tycker du om det? =)